2011. november 20., vasárnap

Kikötések

Kedves Írók, és Olvasók!

Szeretnék néhány dolgot még a kihívás elején leszögezni. Felhívnánk a figyelmeteket, hogy az Író-Olvasó viszony olyan, mint egy szimbiózis. Egyik sem létezhet a másik nélkül. Ezért már most szeretnénk, ha mindenki elgondolkodna azon, hogy tud-e élni a párja nélkül.
Az Írók mellett teljes mellszélességgel ott állunk. Viszont reméljük, tudatában vagytok, azzal, hogy jelentkeztettek önként vállaltátok a céltábla szerepét. Ez annyit jelent. hogy nem szeretnénk annak a tanúi lenni, hogy elmérgesedik a helyzet az Olvasóitokkal. Ismerve és megismerve benneteket ezt nem is feltételezzük. Viszont az utóbbi időben tanúi lehettünk néhány érdekes és nagyobb visszhangot keltő eseménynek. Nem kívánjuk ezt az itt megforduló Olvasóknak. Ezért szeretnénk, ha a pozitív és negatív kritikáknak is egyaránt befogadó közönsége lennétek.
Ne feledjük, hogy minden ember más ízlésvilággal rendelkezik. Az már rajtunk áll, hogy mindezt elfogadjuk-e. Mi szeretnénk, ha egy toleráns csapat lehetnénk. Mindezt azért, hogy ne kelljen az Olvasóknak a kés élén táncolva azon gondolkodniuk, hogy lemerjék-e írni az őszinte véleményüket. Higgyétek el, ez a varázsa a kihívásoknak.
Névtelenül talán könnyebb kiállni azok elé, akiknek a véleményére adunk.

Felhívnánk a lelendő Olvasók figyelmét is arra, hogy a kultúrált véleménynyilvánításnak mindig nagyobb keletje volt. Tehát nem szeretnénk az ész nélküli pocskondiázásnak a közepén találni magunkat. Ha mégis erre kerülne sor, a szervezők fenntartják a jogot, hogy a véleményt moderálják.
Ez ugyanígy áll az Írókra is. Ha azt vesszük észre, hogy bármelyik Olvasóval szemben megengedhetetlen magatartást mutattok, abban az esetben kíméletlenek leszünk.

Ha többszöri figyelmeztetés ellenére sem változik a helyzet, a szervezőknek joguk lesz a delikvenst letiltani az oldalról, vagy kizárni a játékból.

Mindez értetek és nem ellenetek irányul. Reméljük, hogy ezt ti is így látjátok.

Kyra és Gin.

Nincsenek megjegyzések: