2011. december 13., kedd

IV. Arany Főnix Díj 2011.

Ha december és Heliopath, akkor az azt jelenti, hogy közeledik az Arany Főnix. Nincs ez másként most sem, és már el is kezdtük a soron következő megmérettetés előkészületeit.

Már biztosan nagyon sokan tudjátok, hogy miről is szól az Arany Főnix, de azok kedvéért, aki újak még a Harry Potter fanfictionök világában, pár szóban összefoglaljuk, mi is ez az egész.

Pár éve kitaláltuk, hogy minden évben megjutalmazzuk az írókat és történeteiket az Oscar® mintájára. Kategóriákat írtunk, amelyekben jelöléseket lehet leadni. Ez fontos része a dolognak, hogy jelöléseket, nem pedig nevezéseket. Az első ugye azt jelenti, hogy más munkáit javasoljuk az elismerésre, míg az utóbbi azt, hogy a saját írásainkat, karaktereinket szeretnénk szerepeltetni. Természetesen vannak feltételek és kritériumok, amik alapján jelölni, majd szavazni lehet.

A menetrend a szokásos lesz: egy jelölési forduló, majd előszavazás - amennyiben lesz valamelyik kategóriában holtverseny -, végül pedig a szavazás, ahol eldől, melyek a kategóriák győztesei. Ebben az évben a 2011. január 1. és 2011. december 31. között publikált írások vehetnek részt.

Január 1-től lehet majd leadni a jelöléseket, az eredményhirdetés pedig április környékén várható.

Bővebb információ a Heliopath oldalán található!
http://heliopath.muzsalak.hu/index.php?x=afleiras2011

Nincsenek megjegyzések: