2011. december 18., vasárnap

Ki ne szeretné Remus Lupint? A ma esti leányzónknak is nagy kedvence, ha tehetné, Őt kérné karácsonyra :). A Gladiátor csapat büszkén mutatja be az egyik leglelkesebb, legaranyosabb tagját; Noctifert!

1.      Miért jelentkeztél a kihívásunkra, mi volt az, ami megfogott benne?
 Ez a második kihívás, amin részt veszek (a másik ezzel párhuzamosan fut, úgyhogy jó sok dolgom lesz :D). Nagyon tetszik az ötlet, hogy külön írjunk férfi és női szereplőkről, remélem lesz történet egy-két Rowling által elhanyagolt szereplőről is. Hogy mi fogott meg a kihívásban? Őszintén bevallom az, hogy végre okkal írhatok a (két) nagy kedvencemről (hogy ki(k) az(ok), az majd kiderül...). :)

 2. Melyik páros volt eddig a legvadabb, akikről írtál? Tervezel a közeljövőben ritka párosról írni? Ha igen, kik lennének azok?
 Nem írtam még igazán vad párosról, az éppen készülő többfejezetesem egy Fremione. Jelenleg nem tervezem, hogy írnék ilyesmit, de ki tudja, talán egyszer annak is eljön majd az ideje.
 3. Ha a kihívás díja az egyik Harry Potter szereplő lenne, akkor kit szeretnél megnyerni, és miért pont Őt?
 Gyanítom, itt most Draco vagy Piton lenne a legtöbbek által választott, de én (és ne nézzetek teljesen hülyének) Remust választanám. Szerintem a HP világában ő az egyik leginkább szerethető karakter. Különleges (mivel vérfarkas), jóságos, okos, igazából egyetlen negatív tulajdonsága sincsen. Nekem minden szempontból ő a kedvencem.

 4. Hogyan képzelnéd el az életedet a Roxfortban?
 Azt hiszem, amint megkapnám a levelemet sikító frászt kapnék. xD Borzasztóan szeretnék ott élni. Eleinte persze nyilván hiányozna a családom, de hihetetlen lenne a hosszú folyosókon barangolni, és mindenféle izgalmas órára járni. Fogalmam sincs, melyik házba kerülnék a legszívesebben, mindegyikben van valami, amit szeretek. Majd a Süveg eldöntené helyettem. :D

 5. És a Roxfort elvégzése után?
 Hm, egész jó lenne aurornak lenni, kellően érdekes és veszélyes munka, de a tanári állást is nagyon imádnám, főleg, mert akkor a Roxfortban maradhatnék.

 6. Melyik az a saját írásod, ami legközelebb áll a szívedhez, és miért?
 A legeslegközelebb A végső csata áll hozzám, természetesen azért, mert Remusról szól, és mert ez az első ficem, amit E/1.-ben írtam, és ennek ellenére nem is lett olyan rossz (szerintem). xD

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=86188                     

Nincsenek megjegyzések: