2011. december 4., vasárnap

Ma este a Gladiátor csapat újabb tagjával ismerkedhetünk meg. Még nem vett részt kihíváson, azonban a miénk teljesen elvarázsolta, képtelen volt ellenállni hívó szavunknak. Hölgyeim és Uraim! Hatalmas tapsot kérünk, Anne Blacknek!

1. Miért jelentkeztél a kihívásunkra, mi volt az, ami megfogott benne?

Már egy ideje nézegettem a Meris kihívásos topikot, mert nagyon szeretnék írni valamit, de ha nincs meg a kellő motiváció, akkor inkább a mindennapi kötelességeimre áldozok több időt. Úgyhogy elsősorban az fogott meg a kihívásban, hogy van :) Másodsorban az, hogy lehet heterót is írni. Valamint, hogy ettől függetlenül nem a románc a meghatározó, hanem a „nemek harca”, egy konfliktushelyzet megteremtése. Negyedsorban :)) az, hogy a facebook-on zajlik a kihívás egy része, nagyon jó ötlet, sokkal gördülékenyebb itt minden, mint akármilyen fórumon. Ami még megfogott, a Tél kulcs, egyszerű és szentimentális. Illetve, hogy ilyen aranyosak a szervezők!

2.      Melyik páros volt eddig a legvadabb, akikről írtál? Tervezel a közeljövőben ritka párosról írni? Ha igen, kik lennének azok?
Egyszer írtam egy Neville/Harry-t, de csak a saját szórakoztatásomra. Tervezek ritka párosról írni, de a kihívás keretében, így nem árulhatom el, hogy kikről :)

 3. Ha a kihívás díja az egyik Harry Potter szereplő lenne, akkor kit szeretnél megnyerni, és miért pont Őt?
 Luna Lovegood, mert elmehetnénk együtt a vidámparkba :)
 4. Hogyan képzelnéd el az életedet a Roxfortban?
 Felhőtlenül. A Roxfortban azt érezheti az ember, amit a közönséges iskolákban csak ritkán: hogy okkal van ott, célja van, és ha elvégzi, sínen van az élete :))

5. És a Roxfort elvégzése után?
 Gyógyító lennék :)
 6. Melyik az a saját írásod, ami legközelebb áll a szívedhez, és miért?
 Mindenre van egy álnevem. Már egyáltalán nem így írnám, de az alapja legalább tényleg megtörtént. Azóta mást szeretek, de ez továbbra is nagyon fontos.

Nincsenek megjegyzések: